مشاوره حقوقی رایگان - ملک معارض

سلام، اینجانب زمین کشاورزی سال94 از تمام ورثه ها خریدم، سند و مبایعه نامه و استشهادیه محلی مالکیت ورثه، تمام مدارک دارم ودر سال‌99شکایت حقوقی خلع ید ملک از فروشند ها و دختر عمویشان که زمین من را تصرف کردند کردم و متوجه شدم یکی از فروشنده ها در حین شکایت زمین من رابه کسی فروخته اکنون سه ماه هست که برای خریدار جدید سند انتقال داده، من 6 سال پیش آن زمین را خریدم، اکنون تکلیف من چیست؟ سپاسگذارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارکی و مبایعه نامه ای دال بر مالکیت خود از زمین دارید ارایه نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید