مشاوره حقوقی رایگان - ايا قوه قضايىه توان پرسش از سردفتر خطا كار را دارد

سلام وقت بخير سر دفتر اسناد رسمى ...تهران در مورخه ٩١/١١/١٨ سند قطعى غيره منقول ... را تنظيم و احدى از مالكين م.خ را خلع ميكند و تا بحال در هيچ دادگاهى و يا بازرسى ثبت استان تهران پاسخگو نبوده و متاسفانه قوه قضايىه توان و قدرت اينو نداره از سر دفتر توضيح بخواد كه علت مخدوش كردن مالك سند فوق چيست
فرض بر اينكه در سند فوق الذكرم.خ را حذف نكرده بودى الان احدى از مالكين بودم
شما سردفتر و تمامى اسناد مدارك در اختيار داشتيد و با سوء استفاده از موقعيت شغلى در اسناد رسمى بدون حكم مراجع قضايى و پنهانى هر كجا كه خواسته ايد عزل و نصب كرده ايد
با اينكه در بازپرسى شعبه ٤ دادسراى ناحيه ١٢ اقرار كردين متاسفانه منع تعقيب صادر شد و ادله را كافى نيست
پرونده به دادگاه شعبه ١١٠٣ مجتمع قضايى وليعصر كه در دفاع متهم سيستم ثبت احوال در سال ٩١ الاين نبوده قاضى محترم بدون اينكه از متهم علت حذف مالك سوال كند به گفت شاهد بياور كه سر دفتر حذف كرده و در دادگاه شعبه ٢٥ شهيد بهشتى و شعبه هيجدهم ديوان عالى كشور و شعبه ٢٤ شهيد بهشتى ولي هيچكدام از قضات محترم علت حذف مالك نپرسيدن و از بازرسى ثبت استان تهران پيگيرى كردم بعد از كلى اذيت كردن گزارشى كه اقاى رامشى امضاء كرده بود برداشته و بازرس بدون توجه به درخواست كه علت حذف مالك از سند قطعى چيست و درچه تاريخى اقدام به حذف مالك كردين هيچ اشاره اى نكردن و كان يكم اعلام كردندد قوه قضايى كه توان پرسش از يك سردفتر نداره از اقتدار ميگه قوه قضائيه كه نه سال نتونسته توضيح بخواد صحبت اعتماد از دست رفته ميكنه كه بر ميگرده. قوه قضايىه كه ادعاى مبارزه با فساد ميكنه و………………
متشكرم مرسى

پاسخ ها :

تخلف سردفتر اسناد رسمی