مشاوره حقوقی رایگان - مجازات سردفتر اسناد رسمی

من چند سال پیش یه ماشین فروختم و یه وکالت تام با یک ماه مهلت فک پلاک دادم اما طرف برای تعویض پلاک اقدام نکرد تا بعد از دوسه سال من از طریق شورا شکایت عدم فک پلاک کردم و بعد از کلی معطلی و برو بیا که نامه توقیف ماشینو گرفتم و به راهنمایی مراجعه کردم گفتن که پلاک دوماه پیش تعویض شده و بعد که جزئیات کار را درآوردم تا خریدار رفته تو یه محضر پول اضاف داده براش وکالت زدن؛؛؛حالا سوالم اینه که با این دلایل که من نه امضا کردم نه بودم و حتی یه کپی هم از من تو پرونده ای که تو محضره وجود نداره اگه شکایت کنم محضر کنم دقیقا چیکارش میکنن..
ممنون میشم یه توضیح کامل بهم بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل پیش بینی نیست

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
باتوجه به سوال این اقدام محضر و حتی خریدار ماشین مشارکت در جعل و استفاده از سند مجهول هست