مشاوره حقوقی رایگان - دعوای حقوقی

با سلام وخسته نباشید ما یه ملکی داریم که مادرمان آنرا به سه برادر شفاها داده بود بعد فوت مرحوم درسال 87 بقیه وراث خواهران ذیل تقسیم نامه تمامی ترکه آن مرحوم را امضا کردندکه در یک بند آن ذکر شده بود مبنی بر اینکه ملک مذکور تحت مالکیت برادران میباشد واز این به بعد حق هرگونه ادعارا از خود سلب نمودند حال با گذشت 13 سال خواهران اینجانب علیه برادران دادخواست تقسیم ترکه مادری را ارائه کردند که 3 بار به صورت متوالی حکم عدم استماع از سوی قاضی پرونده صادر شده است حال دادخواست ابطال تقسیم نامه
داده اند البته لازم به ذکرم که یک تقسیم نامه نیز برای تمام ترکه مرحوم درسال 93 تنظیم شده است که وراث وشهود نیز ذیل آنرا امضا کردند حالا میخواستم بدونم اینها متوانند درخصوص پرونده مطروحه کاری از پیش ببرند ؟
با تشکر.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر به ضرر یکی از ورثه باشد تقسیم نامه قابل ابطال است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر خیر . البته تقسیم نامه ها باید مطالعه شوند تا بتوان نظر دقیقی ارائه دلد