مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

سلام.من خانه ای را چندسال قبل به صورت قولنامه ای خریدم.سال گذشته همسرم گفت خانه را به نام من بزن تا برای گرفتن سند اقدام کنم چون تو مشغله داری گرفتار کارهای اداری نشوی.من خانه ام را در بنگاه به صورت قولنامه ای به نام ایشان زدم ودر قولنامه نوشته شده که ایشان 150 میلیون به صورت نقدی پرداخت کرده است در صورتی که پولی به من داده نشده است و بنگاه دار هم شاهد است.میتوانم برای ابطال معامله صوری اقدام کنم؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
امکان طرح دعوی اعلام بطلان معامله صوری وجود دارد، ولیکن دفاعیات متفاوتی میتواند مطرح شود که پرونده شما را وارد چالش کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با اثبات ایت قضیه میتوانید اقدام کنید