مشاوره حقوقی رایگان - دروغ گفتن در معامله موتور برقی کلاهبرداری

بنده تو کیش زندگی میکنم از یک بنده خدایی موتور خریدم که اونجا به جان پدر مادرش قسم مرگ خورد که موتور سالمه باتری نو .30 روز هم از قرارداد ما رد شده و موتور باتریش برا 18 ماه پیش کهنه هست. خودش هم تو اس ام اس هاش گفته من نمیدونستم باتری خراب بوده گفتم سالمه و سالم تحویل گرفتی منم گفتم تو قرارداد اومده موتور بدون هیچ مشکلی فروخته شد ولی موتور شما مشکل داره باتریش نو نیست الان باتری این موتور 8 میلیون به بالا هزینه داره

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بسته به مفاد قرارداد ممکن است امکان فصل باشد یا مطالبه خسارت که باید از طریق دادگاه اقدام کنیم بهتر از قبل از اقدام اظهار نامه ارسال فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید معامله را به علت خیار عیب فسخ کنید و دادخواست استرداد ثمن دهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نگران نباشید هم می توانید فسخ نمایید و یا پول باطری را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
میتوانید معامله را به علت خیار عیب فسخ کنید و دادخواست استرداد ثمن دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر از عیب آن اطلاع نداشتید می توانید معامله را فسخ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شرایط خاصی امکان فسخ وجود دارد البته اگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از عیب آن اطلاع نداشتید می توانید معامله را فسخ کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معامله را به علت خیار عیب فسخ کنید و دادخواست استرداد ثمن دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت جهل به عیب می توانید فسخ نمایید