مشاوره حقوقی رایگان - نامه مجدد پزشک قانونی طلاق

با سلام.ایا امکانش هست نامه مجدد برای پزشک قانونی جهت طلاق از دادگاه بگیرم یک هفته فرصت دارم از زمانی که نامه رو دادن و تاریخ و مهلت زمانی روی برگه نوشته نشده که تا کی وقت دارم.
باید برم و بگم نامه مجدد بگیرم و دلیلش رو چی میتونم بگم؟و یا اینکه نامه چون مهلت زمانی نداره میتونم تا یکماه بعد اقدام کنم برای رفتن ب پزشک قانونی؟ جلسه اخر دادگاه رفتیم نامه رو دادن و هنوز رای نهایی صادر نشده معمولا برگه رو گفتن 3 ماه فرصت داره ایا درسته؟
لطفا راهنمایی کنید ممنونم