مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکیت

سلام. پدربزرگ من از مادر بزرگ من وکالت داشته، مادربزرگ من میشه زن دوم پدربزرگم. پدربزرگ من حدود 2ماه پیش فوت کرده،بچه های همسر اول پدربزرگم،به صورت غیرقانونی ازش وکالت گرفتن،پدربزرگم حدود 6 ماه قبل از مرگش دچار فراموشی شده بود.مادر بزرگ من دوتا ملک از پدربزرگم داشت که 1 ماه پیش به نام کسی دیگه ای زده الان از دادگستری ابلاغیه اومده و از مادر بزرگم شکایت شده (مبنی بر اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی ملک و مطالبه خسارت) الان ممکنه مشکل جدی پیش بیاد؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

به احتمال زیاد یه مبایعه نامه به تاریخ قبل نوشته شده و بصورت صوری علیه مادربزرگ طرح دعوی شده تا بتونند رای بگیرند. مشکل برای شما اینه که ارثیه پدربزرگتان داره به تاراج میره