مشاوره حقوقی رایگان - التیام مطلوب یعنی چه

با سلام.
بنده طی حادثه ای در محل کار استخوان ترقوه کتف چپم دچار شکستگی شده ک به گفته پزشک باید پلاتین گذاشته بشه.و مادام العمر خواهد ماند.
در قانون نوشته شده ک دیه شکستگی ترقوه در صورت التیام نامطلوب نصف دیه کامل میباشد.
آیا پلاتین گذاری و محدودیت حرکتی در کتف ،میشه التیام نامطلوب؟
یعنی ب نظر شما ب بنده نصف دیه تعلق خواهد گرفت یا خیر
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تشخیص میزان دیه صدمات و جراحات وارده با سازمان پزشکی قانونی خواهد بود