مشاوره حقوقی رایگان - منظور از التیام مطلوب و نامطلوب در قانون چیست

با سلام.
بنده طی حادثه ای در محل کار استخوان ترقوه کتف چپم دچار شکستگی شده که به گفته پزشک باید پلاتین گذاشته بشه و مادام العمر خواهد ماند.
در قانون نوشته شده ک دیه شکستگی ترقوه در صورت التیام نامطلوب نصف دیه کامل میباشد.
آیا پلاتین گذاری و محدودیت حرکتی در کتف ، میشه التیام نامطلوب؟
یعنی ب نظر شما ب بنده نصف دیه تعلق خواهد گرفت یا خیر ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نظر پزشک قانونی در این مورد معتبر است باید دید کارشناسان پزشک قانونی با توجه به مدارک شما چه نظری میدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است نصف دیه کامل شامل شما بشود ولی نظر نهایی را پزشکی قانونی خواهد داد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ شما در صلاحیت پزشک قانونی است ولی از نظر عقلی التیام نامطلوب باید باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ممکن است نصف دیه کامل شامل شما بشود ولی نظر نهایی را پزشکی قانونی خواهد داد.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نظر پزشک قانونی در این مورد معتبر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نظریه پزشکی قانونی در خصوص میزان بهبودی ملاک عمل است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نظر پزشکی قانونی معتبر می‌باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نطر نهایی مبتنی بر نظریه پزشکی قانونی می باشد