مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه

سلام روز بخیر
یک اسانسور از شرکت اسانسوری خریداری کردم که شرکت متعهد شده بو متریالی که در قرار داد ذکر شده استفاده کند و تاییدیه اسانسور را بگیرد اما به دلیل جمع کردن شرکت ایشان به مشکل خوردیم و در بند قرار داد حل اختلاف با داوران سندیکا اسانسور بود که پس از پیگیری یکسال شرکت اسانسور نه به تعهداتی که در جلسات سندیکا داده بود عمل نکرد و نهایتا سندیکا رای داوری خود را اعلام کرد و وکیل سندیکا گفت رای رو باید به اجرا بزارم و اجراییه بگیرم منظور ایشان رو متوجه نشدم؟؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یعنی رای داور هرچه هست اجرای ان از طریق مرجع قضایی باید به اجرا دراید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

منظور رای صادره توسط داور صادرشده است که میخواهد آن را اجرایی نماید