مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای احراز جانبازی اعصاب و روان و...

سلام .مدت 18.9سال از پرسنل ناجا هستم،درسال 1390بصورت داوطلبانه جهت خدمت در جنوب شرق کشورعزیزمان راهی آنجا شدم،ودرنقطه صفر مرزی واحد مرزبانی مدت دوسال توقف خدمتی داشتم ،باتوجه به ماموریت‌های محوله وحساسیت خدمتی وحراست ازمرزکیان اسلامی به عارضه افسردگی شدیداساسی مبتلا شدم،وازهمان تاریخ تاکنون بصورت متوالی وضعیتم در کمسیون پزشکی مطرح دایم در سطح 4,3تعیین تکلیف خدمتی شدم ،که متاسفانه به بیماری دیابت صعب العلاج ودیسک کمر مبتلا شدم وبادوساعت تقلیل خدمت ابتدای شیفت ومعاف ازانتقالات و.. که به مزاق مسئولیت سازگار نمیباشد و ترتیب اثر نمیدهند آیا راهی هست که جهت احراز جانبازی اقدام نمایم

پاسخ ها :

احراز جانبازی اعصاب و روان احراز جانبازی