مشاوره حقوقی رایگان - اعصاب و روان

همسر من در جنگ علاوه بر زانویپا از ناحیه ی پیشانی ولگن هم مجروح شدن در بیمارستان صحرایی جراحی میشه وچون تعداد مجروحا زیاد بود میگن هر کی میتونه بره که برا بقیه جا باشه همسر من هم میگه وقتی اون شرایط رو دیدم خودمو مرخص کردم واومدم حالا بماند که از مدارک جراحیش چیزی نیست به جز ترکش پاش
الان سالهاس که من با مشکلات اعصاب ایشون دارم دستپنجه نرم میکنم به خدا خودم وسه تا دخترام نابود شدیم اوایل صداها براش غیر قابل تحمل بود اما دیگه به جایی رسیده که میگه عراقیا دنبال من هستن اومدن برا انتقام اونا حالیشون نیست که ما برا ناموسمون رفتیم
حتی چندین بار حمله کرده به موتوریا که یه بار پاش آسیب دید یه بار هم دستش
به خاطر پاش 5%جانبازی بش دادن اما اینا رو میگن چون هیچ مدرک بیمارستانی ندارین ما کاری نمیتونیم بکنیم
من چیکار کنم تا ثابت بشه که ایشون مشکل روحیشون به خاطر جنگه؟
لطا کمکم کنید به خداابرو دارم
فقط برا رضای خدا دارم تحمل میکنم چون میدونم ایشون هم گناهی ندارن رواین بلا به خاطر ما وامثال ما سرش اومده لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید در کمیسیون پزشکی موارد مذکور بررسی گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

را به یکان اعزام کننده مراجعه و تقاضای معرفی به کمسیون پزشکی کنید