مشاوره حقوقی رایگان - حقابه کشاورزی

با سلام و خسته نباشید. حدود 21 سال است که حق آبه کشاورزی مردم کشاورز اصفهانی توسط دولت به صنایع ذوب آهن و فولاد مبارکه و ... و آب شرب یزد فروخته شده در اصل دزدیده شده است. با تمام پیگیری های انجام شده هر چند سال یکبار که میزان بارندگی خیلی زیاد است یک کشت آب به کشاورزان می دهند. میدانید که دوبار چشم 60 نفر از آنها را با تفنگ ساچمه ای کور کرده اند. در کدام دادگاه حقوقی بین المللی می توان این موضوع را پیگیری کرد . هزینه گرفتن وکیل آن چقدر می شود و آیا می توان این هزینه را از یک سازمان مانند حقوق بشر تامین کرد. لطفا راهنمایی بفرمایپد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید