مشاوره حقوقی رایگان - زمین ملی

سلام عرض ادب و احترام
میخواستم بپرسم ما حدود چند هکتار زمین خالی دست نخورده داریم چسبیده به روستاتوطرح هادی نیست از نزدیک به هفتادهشتادسال به بالا مال مابوده تا الان همه اهالی روستا میدونن این زمین مال ماست
مدرک خاصی هم نداریم از چندنسل به ما رسیده تا الان همه اهالی روستا ریش سفیدان قدیمی هم میدونن
الان به ما گفتند جزطرح ملی هست نمیتوند روی زمین کاری انجام دهید دیگه مال شما نیست حالا ما چکارکنیم زمینی که از چندنسل مال ما بوده و همه کس میدونه الان دولت صاحب شده چه باید کرد
ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما مالک محسوب میشوید شما باید دادخواست اعتراض به رای کمیسیون ماده 56 ، و درخواست مستثنیات بوده زمین ، را به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید و حتما نتیجه خواهید گرفت جهت توضیحات تکمیلی تماس بگیرید