مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکیل و دادرسی

سلام
شکایت از فروشنده در صورتی که نمیدونسته زمین منابع ملی بوده آیا او را مقصر میکنند؟
در آخر چه میشود؟ باید هزینه به روز زمین و دادرسی و وکیل را چه کسی بدهد؟
سپاس

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هزینه دادرسی و حق الوکاله با طرفی است که محکوم شده است البته نوع قرارداد بستن و مبلغ شما مهم نیست چرا که معمولا بر طبق تعرفه صادر میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کسی ملک منابع طبیعی را بفروشد خریدار می تواند دادخواست ابطال معامله بدهد و ثمن معامله را به نرخ روز استرداد کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید ثمن را همراه با تمام خسارات و غرامات تادیه کند
عدم اطلاع رافع مسؤلیت فروشنده نیست

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام بله مقصر است.هزینه ها با فرد محکوم علیه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله خریدار می تواند علیه فروشنده طرح دعوی کند
هزینه دادرسی و خسارت تاخیر تادیه و حق الوکاله وکیل مطابق تعرفه مقرر از محکوم علیه قابل مطالبه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

معامله باطل ومن قابل استرداد و جبران خسارت است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله محکوم میشود

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سوال تخصصی هست و نیازبه وکیل، درصورت تمایل به داشتن وکیل تماس بگیرین 09125352953

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در صورت علم کلاهبردار و در صورت جهل مسئول خسارات وارده به نرخ روز است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله محکوم علیه باید هزینه ها را پرداخت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مسأله در دادگاه کیفری منع تعقیب میگیرد چون فروشنده اطلاع و سونیت نداشته ولی در دادگاه حقوقی شما میتوانید دادخواست بطلان معامله و دریافت ثمن به نرخ روز بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله مقصر است باید به نرخ روز پرداخت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله فروشنده مقصر است حتی اگر علم به منابع بودن زمین نداشته باشد

و فروشنده باید قیمت معامله را طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناسی به خریدار مسترد نماید
و

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما بستگی به این دارد ار طریق دادگاه حقوقی اقدام نماید یا کیفری ولیکن در صورت جهل به ملی بودن میبایست مبلغ را به روز پرداخت نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر سند به نام دولت شده ثمن به قیمت روز زمین باید پرداخت شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت مسئولیت پرداخت ثمن به نرخ روز با فروشنده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید ثمن و خسارات دادرسی از جمله حق الوکاله وکیل و... را محکوم علیه پرداخت نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

فروشنده بایستی قیمت معامله را طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناسی به خریدار مسترد نماید

هزینه داردسی بتبع خواسته و هزینه وکیل بمیزان ابطال تمبر مالیاتی قابل وصول است.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام جهل فروشنده تأثیری در بطلان معامله ندارد و شما می توانید ضمن تقدیم دادخواست اعلام بطلان معامله،ثمن پرداختی و کلیه غرامات خود را مطالبه نمایید.