مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام
اگه دختر و پسر با هم رابطه داشته باشند و اون رابطه به درخواست دختر انجام داده شده باشد و دختر اقدام به شکایت کند در صورتی که مدرکه اینکه خود دختر این پیشنهاد رو با خواست خودش انجام داده، حکم دادگاه چیست؟
مدرک: اسکرین از چت ها بین طرفین و خواست شخص دختر برای انجام رابطه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام روابط نامشروع مجازات تا 74 ضربه شلاق خواهد بود . و اگر با رضایت دختر باشد ارش البکاره نخواهد داشت ولی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با رضایت دختر باشد شکایت دختر نتیجه ای نخواهد داشت و نمی تواند مهرالمثل مطالبه کند و در صورت اثبات رابطه خودش نیز محکوم به شلاق خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر زنا اثبات شود صد ضربه و اگر رابطه نامشروع ثابت شود تا 99 ضربه هر دو طرف محکوم‌میشوند بهتر است توافق کنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شکایت دختر نتیجه ای نخواهد داشت ونمی تواند مهر المثل مطالبه نماید وهردو در صورت اثبات به شلاق محکوم می‌شوند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مرتکب زنا شده اند و هر دو از این نظر قابل پیگیری ومجازات هستند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مجازات جرم رابطه نامشروع برای طرفین شلاق و یا جزای نقدی اجرا خواهد شد