مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی برای پرونده ی تصادف

وقت بخیر
لطفا خواهش میکنم
جواب هر 3 سوال من رو شفاف بدهین طوری که متوجه بشم پاسخ سوال من رو بدین

در تاریخ 1400/9/3
بنده با موتور سیکلت از سمت راست خیابان در حال حرکت بودم که خودروی تیبا بدون راهنما برای پارک دوبل اقدام به گردش به راست کرد،من از سمت راست خودرو با خودرو برخورد کردم و زمین خوردم،افسر در کروکی راننده تیبا رو مقصر اعلام کرده و من طبق نظر پزشک قانونی 4 درصد دیه بهم تعلق گرفت و در تاریخ 9/16 بعد از گذشت 14 روز که از تصادف رفتیم شورا و راننده مقصر به نظر افسر و کروکی اعتراض کردن.

سوال=

1.با توجه به اینکه حق تقدم با وسیله ای هست که مستقیم در لاین خود حرکت میکند و ایشون بدون راهنما و بی توجهی به حرکت موتور سیکلت،اقدام به گردش به راست ناگهانی داشتن و مقصر اعلام شده اند
ایا هیئت 3 نفره امکانش هست نظر افسر رو رد کنه و مقصر رو تغییر بده؟

2.الان 4 روز از زمانی که اعتراض زدن گذشته و خبری نشده،میخواستم بدونم چقدر طول میکشه تا جواب هیئت 3 نفره بیاد؟

3.راننده مقصر همون روز 9/16 از شورا اجازه ترخیص ماشینش رو گرفت و الان ازاد شده اما به من به علت نداشتن گواهینامه اجازه ی ترخیص ندادن،ایا حرفشون درسته که چون گواهینامه ندارم باید تا زمان دادگاه صبر کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوالات خود را مختصر مطرح بفرمایید