مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایگی

سلام ما در آپارتمان 3واحدی می نشینم یک واحد خالی می باشد واحد پایینی ادم شرور و مواد فروش فروشنده هر کار خلاف می باشد زنش هم همدست پسرش هم همین طور ادم قالتاق می باشد شیشه ماشین بنده را شکسته برای من می خواهد پاپوش درست کند مرا تهدید می کند 110 زنگ زدیم بابت شیشه ماشین اما به جای اینکه گزارش رد علتش را بپرسد میگوید خسارتش را می دهم می خواهم شکایت کنم اما شاهدی هم ندارم چه باید بکنم این ماموری که گزارش رد نکرده را چکار کنم مامور می گوید بیا پولش را از من بگیر این دیگر چه مدلی هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر اظهار کردند که خسارات پرداخت میکنم جرم ثابت است

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.چون اقرار کردند که هزینه رو پرداخت میکنند یعنی این عمل را انجام داده اند مگر آنکه بعد از شکایت انکار نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نوعی اقرار کرده و شما هم میتوانید خسارت خود را دریافت کنید‌

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید مجدداً با 110 تماس بگیرید مامور دیگری بفرستند در صورتی که قصد طرح شکایت دارید حتماً قبل از آن تامین دلیل بفرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقرارکردند میتوانید بر اساس ان شکایت کنید