مشاوره حقوقی رایگان - کمپ ترک اعتیاد

سلام یک ماه پیش ازکلانتری بامن تماس گرفتن گفتن که پدرشوهرم ازم شکایت کرد افسر نگهبانی که تماس گرفته بود گفت سری بیا کلانتری و شوهرتم حتما با خودت بیار من رفتم بهم گغت پدرشوهرت شکایت کرده ولی نگفت چه شکایتی کرده بعد حرف عوض کردگفت چرا نمیزاری پدرش ببرش کمپ ترکش بده گفتم شوهر من بیماری دوقطبی داره دارم میبرمش پیش متخصص کمپ برای چی گفت بزار بره خلاصه یه جور حرف زدکه هم تهدید و هم نصیحت بود من گفتم خوب ببرن که همون موقع دونفر امدن داخل حیاط کلانتری شوهرم بردن با زور نه به من میگن کجاست نه خبری ازش دارم دوروز اول پدرشوهرم میومد درخونه که صیغه نامه ات بده به من گفتم نمیدم مگه من صیغه شما هستم پسرت 35سالش بچه نیست منم باردارم گفت بچه رو باید بندازی صیغه نامه رو هم بدی به من 5سال م. دادم کمپ نگرداره اگه ندید بعد بلای سرت میارم یه هفته بعد برام پیامک امد که ازم شکایت اخاذی کرده میشه کمکم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می‌باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دلایل و مستندات شکایت بررسی شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد