مشاوره حقوقی رایگان - دریافت افت قیمت خودرو

باسلام،بنده مالک یک خودرو سمند مدل 90 می‌باشم و در یک تصادف درب جلو سمت راننده ضربه وارد شده که طبق نظر کارشناس بیمه باید تعویض گردد (به همراه رنگ وهرینه نصب)خواستم بپرسم علاوه بر مبلغی که بیمه ثالث به بنده پرداخت میکند،در صورت شکایت به دادگاه آیا مبلغی بابت افت قیمت خودرو به بنده تعلق میگیرد یا خیر؟ و اگر تعلق میگیرد آیا شما میتوانید حدود آن مبلغ را به بنده اعلام کنید که شاید با مقصر به توافق برسم و شکایت نکنم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام خسارت افت قیمت خودرو قابل مطالبه است و اگر کمتر از پنجاه میلیون تومان باشد در صلاحیت شورای حل اختلاف می باشد
برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما برای افت قیمت یاید داخواست ارایه دهید و میزان انرا کارشناس تعیین میکند میتوانید قبل از دادخواست ابتدا تامین دلیل کنید تا میزان ان مشخص شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما برای افت قیمت یاید داخواست ارایه دهید و میزان انرا کارشناس تعیین میکند میتوانید قبل از دادخواست ابتدا تامین دلیل کنید تا میزان ان مشخص شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما برای افت قیمت یاید داخواست ارایه دهید و میزان انرا کارشناس تعیین میکند میتوانید قبل از دادخواست ابتدا تامین دلیل کنید تا میزان ان مشخص شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کارشناس میزان افت قیمت را تعیین خواهد کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با طرح دادخواست و جلب نظر کارشناس می توانید افت قیمت را مطالبه نمایید