مشاوره حقوقی رایگان - سلب مالکیت سیم کارت های شرکت .......

شرکت ......... سیم کارت من رو که شماره رندی هم هست سلب مالکیت کرده و فروخته به این دلیل که ازش بیشتر از 3 ماه استفاده نکردم چطوری باید سیم کارتم رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

سلام میتونید شکایت کنید
برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانونا مجاز به این کار هستند ولی نه در حد عدم استفاده سه ماه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با یلام. هر چند حتما جزو مقررات نوشته شده ایشان است و و به شما اطلاع رسانی شده. ولد میتوانید ب جهت عدم اطلاع خودتان یا عدم اطلاع رسانی درست شرکت میتوانید به جهت انتقال غیر قانونی اپراتور شکواییه تنظیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر بدون اطلاع بوده می توانید شکایت نمایید