مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه اجباری مغازه اجاره ای

سلام
مغازه ای اجاره کرده ام به مدت یک سال از یک خانمی که شوهرش فوت کرده و یک دختر 14 ساله دارد به مدت یک سال پول پیش 2 میلیون تومان و اجاره ماهیانه یک میلیون و هفتصد هزار تومان بعد از گذشت یک ماه به دلیل بیماری سرطان خون و پیوند مغز استخوان مغازه رو با موافقت شفاهی موجر جمع کرده و قرار بر این شد بعد از آمدن مستاجر جدید پول پیشم رو پس بگیرم که مغازه بعد از گذشت 2 ماه اجاره نرفته و موجر پول پیش و دکور مغازه به ارزش 2 میلیون تومن رو بابت کرایه 2 ماه برداشته و میگه تا موقعی که مستاجر پیدا نشه باید اجاره بدی حالا تکلیف من چیه که ناخواسته مجبور شدم تخلیه کنم و تو قرارداد در مورد فسخ قرارداد هیچی ننوشتیم؟
آیا من باید تا تاریخ ثبت شده اجاره بدم؟
یا اینکه دادگاه حق رو به من میده و پول پیش و دکور مغازم رو میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" قرارداد اجاره شما تا تاریخ انقضاء مدت یا تراضی کتبی با مؤجر به منظور اقاله و تفاسخ قرارداد همچنان پابرجاست و کسر اجور معوقه از مبلغ قرض الحسنه شما توسط مؤجر مجاز و بلا اشکال است .

مریم عباسی

سرکار خانم مریم عباسی :

با سلام
قرارداد اجاره تا انقضای مدت به قوت خود باقیست و فسخ آن ممکن نیست مگر با تراضی طرفین و تا زمان فسخ شما ملزم به پرداخت اجاره بها خواهید بود حتی در صورت عدم استفاده از مغازه