مشاوره حقوقی رایگان - فریب کاری حین فروش

سلام، پدر و برادرم رفتن موتور خریدن و بهشون گفته بود مدل موتور 87 هست و موتورش دست نخوردست و این موتور رو چند ساله داره و کارش خیاطیه و فقط باهاش میره مغازه و میاد و 10 روز پیش داداشم بوده و الان من از سفر اومدم و مدارک رو دیدم اولا دیدم مدل موتور 84 هست دوما دیدم موتورش باز شدست سوما دیدم این موتور رو فقط چند روز قبل فروش خریده و این یارو دلاله الان میخواستم ببینم چکار میشه کرد میشه برشگردوند یا از شکایت کنیم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا یک اظهارنامه برای فروشنده مبنی بر فسخ خودرو ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع را اقامه نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر تدلیس یا عیبی بوده می‌توانید فسخ کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست تنفیذ فسخ معامله بعد از اظهارنامه فسخ بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن مبایعه نامه نیاز به بررسی دارد تا معلوم شود حق فسخ دارند یا خیر