مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی دختر به پدر در خفا و بدون حضور شاهد

اگر پدری در یک بحثی به دخترش فحش ناموسی بده ولی هیچ شاهدی اونجا نباشه و آزاری به اون دختر وارد نکنه و فقط با کلام در جواب پرو گری هاش و در صورت آزار و اذیت فرزند بهش فحش بده حکمش چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قابل اثبات نیست و در صورت انکار پدر امکان پیگیری وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل اثبات نیست و در صورت انکار پدر امکان پیگیری وجود ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

قابل اثبات نیست و در صورت انکار پدر امکان پیگیری وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور قابل اثبات نخواهد بود