مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره در زمان کرونا

باسلام. قرار اجاره مسکونی با صاحبخانه در تاریخ بهمن 99 به اتمام رسید وبا توجه به شیوع کرونا تمدید شد. این قرارداد به صورت خودکار تا یکسال دیگر (بهمن1401) تمدید خواهد شد؟صاحبخونه می‌تواند حکم تخلیه بگیرد؟ با تشکر.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق مصوبه کرونا تمدید شده است ولی مابه التفاوت را باید به موقع پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق مصوبه کرونا تمدید شده است ولی مابه التفاوت را باید به موقع پرداخت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

طبق مصوبه کرونا تمدید شده است ولی مابه التفاوت را باید به موقع پرداخت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مابه التفاوت را باید به موقع پرداخت کنید