مشاوره حقوقی رایگان - نگه داشتن شناسنامه و ندادنش به مدت 7 ماه توسط کارفرما

سلام و عرض ادب واحترام به خدمت وکلای عزیز و اگاه و‌محترم.
بنده همسرم به مدت 2 ماه در جایی کار میکردند(در یک رستوران) وبعد 2 ماه اومدند بیرون و کارفرما سر لجبازی 7 ماه به ما شناسنامه و سفته وچک رو که به عنوان حسن ضمانت کاری گرفته بودند و رسید هم نداده بودند به ما ندادند وبماند که چقدر من وهمسر وپدرخانومم تماس گرفتیم و دوستانه خواهش کردیم بدهند مخصوصا موقع انتخابات که بارها گفتیم بدهید ولی ندادند به بهونهای دروغ.
تا اینکه مجبور به شکایت شدیم و پرونده ارجاع شد به شورای حل اختلاف و وکیلشون حضور پیدا کرد و لایحه دادند که مارو نمیشناسند و ما گفتیم (من و همسرم)که مدرک یعنی صدا وتماس و واریزی حقوق داریم که ایشان داده و حقوق واریز کرده.
و پرونده ارجاع شد به دادسرا جهت بررسی.
بعد از 2 روز تماس گرفتند که بیائیدمحضرخونه رضایت محضری بدید و بگید که هیچ حق وحقوقی هم نمیخواهید ما به شما مدارک رو بدهیم ماهم چون فقط دنبال مدارک بودیم و چیز دیگری نمیخواستیم قبول کردیم با این حال که میدونستیم تو دادگاه شاید حق رو به ما بدهند با این حال رفتیم محضر و رضایت دادیم و مدارک رو گرفتیم..
فقط ی مسئله که ما به فکرمون اومد گفتیم نکنه خدایی نکرده تو این 7 ماه از شناسنامه سو استفاده کرده باشند.
ببخشید متنم طولانی شد.
یا علی ع

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،احتمال سوء استفاده ایشان از مدارک هویتی خیلی کم است نگران نباشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید