مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

چند وقته متوجه شدم شوهرم تلفنی با کسی در ارتباطه آیا من میتونم به دادگاه شکایت کنم واسه پرینت پیامها ومتن پیامها رو بخونم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و اگر قاضی صلاح دید دستور دریافت پرینت ها را میدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
صرف تماس تلفنی و یا ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمیشود و شکایت شما نتیجه ای نخواهدداشت