مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی گرفتن پرینت مکالمات و تماسها شوهر

من حدود.شش ماه هست به همسرم شک دارم و شکم به یقین پیوسته همسرم خیلی هرز هستن و همزمان با چند نفر در ارتباطن چند بار هم مچش گرفتم ولی بروش نیاوردم ازش خواستم این رویه کنار بگذاره ولی نگذاشته چون تصمیم به بچه دار شدن داریم میخوام ازش مطمئن بشم که واقعا این کارو ترک کرده یا باز هم داره ادامه میده حتی مشاوره هم بردمش ولی ظاهرا نتیجه نداشته میخوام راه قانونی بهم بگید دقیقا کجا باید در تهران مراجعه کنم برای درخواست پرینت تماس و مکالمات؟؟؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

دفتر خدمات قضایی شکایت رابطه ی نامشروع ...