مشاوره حقوقی رایگان - به همسرم گفتم از خانه برو

سلام با خانمم حدود 3 سال هست زیر یک سقف زندگی میکنیم خانمم قرص های اعصاب و روان میخوردند که غذا نمیزاشت و کثیف بود ولی هربار که به خانواده اش میگفتم کتمان میکردند دفعه آخر که گفتم به من فحش داد و دوسه روز بعد من هم با اسرار گفتم برو خونه بابات و... بعد دوسه روز کلی خواش اسرار و میانجی گر بفرست نیامد آیا عدم تمکین بزنم و بگم من گفتم به همسرم برو مجازات حبس و زندانی دارد؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با اظهار نامه از وی بخواهید به خانه باز گردد . در صورت تمایل برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما می باشد تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی اسناد شما خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهترین کار این است که با اظهار نامه از وی بخواهید که برگردد اگر تمکین نکرد میتوانید دادخواستالزام به تمکین ارایه بنمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر حبس ندارد لازم نیست چنین چیزی را در دادگاه اعلام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر. می توانید نسبت به الزام به تمکین ایشان اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. خیر حبس ندارد لازم نیست چنین چیزی را در دادگاه اعلام نمایید