مشاوره حقوقی رایگان - معاف از نگهبانی سربازی

سلام وقت بخیر
من بیماری پوستی اگزما و لک پیس دارم و توی تابستون ها که هوا گرم میشه و افتاب شدت داره بیماری اگزما من تشدید میشه و همون بیماری لک پیست هم با نور مستقیم افتاب تشدید میشه. حالا من میخوام چند وقت دیگه دفترچه اعزام به خدمتمو پر کنم،
ایا میتونم معاف از نگهبانی بگیرم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در کسیون پزشکی مطرح شود و میزان و شرایط بیماری شما بررسی شو.د

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست خود را مطرح نمایید تا در کمیسیون پزشکی بررسی بشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید در کمیسیون پزشکی مطرح گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید مشکل خود را مطرح کنید تا در کمیسیون بررسی شود