مشاوره حقوقی رایگان - راه و جاده سازی

با عرض سلام بنده یه زمین دارم که قرار است جاده از وسط ان عبور کند جاده بین المللی واینکه ایا من میتونم کاری بکنم ویا پولی دریافت کنم در داخل زمین یه خونه هم وجود دارد و2000متراژ است ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما قابل بررسی می‌باشد جهت ارائه توضیحات تکمیلی و اخذ راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید با دادخواست تامین دلیل ابتدا قیمت ملک شامل عرصه واعیان را تعیین کنید بعد از اداره راه آنرا طلب کنید اگر پرداخت نکردند مانع حرکت ماشین آلات راه سازی بر روی زمین خود شوید