مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوجه از خانه

با سلام من 27 سال سن دارم و 5 ساله ازدواج کردم 3 تا فرزند دارم ک بحث خودمو شوهرم افتاد بخاطر اینکه مادر شوهرم همش تو زندگیم دخالت داشته و شوهرم منو از خونه بیرون کرده آیا طلاق ب من تعلق میگیره البته با بچه ها

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طلاق خیر. اگر شما را بیرون کرده و راه نمی دهد و نفقه نمی دهد ، هم شکایت ترک انفاق کنید و هم دادخواست مطالبه نفقه بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شما را به منزل راه ندادند توسط پلیس 110 به عنوان مدرک صورتجلسه کنید.برای طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید و برای آن تا میتوانید مدارکی که دال بر عسر و حرج وفق قانون است باید جمع آوری کنید...