مشاوره حقوقی رایگان - سير بررسي پرونده كيفري در دادگاه تجديد نظر

با سلام و درود در يك پرونده كيفري مربوط به يك شركت خصوصي كه شاكي سهامدار و متهمان هيئت مديره شركت هستند در دادسرا قرار منع تعقيب صادر شد سپس با اعتراض شاكي به دادگاه تجدید نظر ارسال شد الان در سامانه ثنا در دادگاه تجديد نظر نوشته نسبت به اتهام .......طي شماره .....با توجه به گزارش واصله ،از آمار كسر و اعاده گرديد و هيچ گونه دادنامه و راي به طرفين ابلاغ نشد با مراجعه حضوري شاكي به دادگاه منشي شعبه تجديد نظر اعلام كرد نقصي در پرونده وجود دارد اعاده شده ولي نقص را اعلام نكرد چيست به عنوان مثال ميتواند يكي از نقايص مهم به علت عدم رعايت تشريفات دادرسي باشد چون متهمان چند نفر بودند و فقط به يكي از آنها تفهيم اتهام شده بود در دادسرا و همين شخص (كه مديرعامل شركت خصوصي)است لايحه اي از طرف شركت مذكور به دادسرا ارسال كرد كه امضاي فقط همين شخص را داشت و بازپرس به استناد همين لايحه ارسالي منع تعقيب صادر كرده بود و دفاعيات ديگر متهمان در مرحله دادسرا استماع و ابلاغ جهت حضور نشده است البته لازم بذكر است موضوع شكايت مشترك بين متهمان ( هيئت مديره و مدير عامل شركت خصوصي هستند)ميباشد و همگي در انجام بزه مشاركت داشتند و در نتيجه به ناچار شاكي هم بر اساس همين لايحه ارسالي به قرار صادره در دادسرا اعتراض كرد آيا اگر به اين دليل باشد بعد از رفع نقص يعني استماع دفاعيات بقيه متهمان احتمال نقض قرار وجود دارد؟چون اساسا اگر جرم و بزه منتسب به آنها نباشد مگر نيازي به اين نوع رفع نقص وجود دارد؟البته دليل نقص اعلام نشده يكي از دلايل نقص را كه رعايت نشده و به نظر ميرسه را اينجانب ذكر كردم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید