مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی رفع نقص

سلام
بعداز ابلاغ حکم قطعی رد اعسار از هزینه دادرسی،ایا جهت پرداخت هزینه دادرسی ابلاغیه رفع نقص می‌آید یابعد از ابلاغ حکم قطعی رد اعسار10 روز فرصت دارم،وبعد از ابلاغ حکم قطعی رد اعسار از هزینه دادرسی خودم مراجعه کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از قطعیت حکم اعسار 10 روز فرصت دارد که هزینه دادرسی را واریز نمایید غیر اینصورت دادخواست اصلی شما نیز رد خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خودتان مراجعه نمایید و مبلغ هزینه دادرسی را واریز نمایید