مشاوره حقوقی رایگان - چک بی تاریخ

با سلام و خسته نباشید
اگر فردی چک بدون تاریخ بنده رو تاریخ بزنه و اقدام حقوقی انجام بده از لحاظ قانونی امکان شکایت حقوقی یا کیفری از نامبرده مقدور میباشد یا خیر؟

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

در صورتی که مشخص بشه چک شما امانی بوده و حق درج تاریخ رو دارنده نداشته حق تعقیب کیفری خواهید داست

پرسشگر :

ممنون از پاسخ حضرتعالی
به چه عنوان میتوان شکایت کیفری نمود

یک وکیل

با سلام فقط اگر امانت داده باشید و طرف خیانت در امانت کند اما در حالت کلی عرفا برای درج تاریخ به طرف نمایندگی داده اید.

یک وکیل

سلام" پاسخ کلی خیر است . چونکه طلبکار شما و ذینفع و دارنده چک محسوب می شود .

مریم عباسی

سرکار خانم مریم عباسی :

وجود چک در دست دارنده به منزله ی بدهکاری صادرکننده به شخص می باشد و شخص میتواند از طریق حقوقی یا کیفری نسبت به مطالبه ی آن اقدام نماید . مگر در صورتی که دلیلی مانند قرارداد جداگانه و ... دال بر امانی بودن ، تضمینی بودن و ... وجود داشته باشد .