مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند ملک قولنامه ای

سلام
یک واحد آپارتمان بدون سند رسمی رو بصورت قولنامه ایی خریداری کردم و فروشنده موظف شد بعد از 2ماه از تاریخ قولنامه سند رو بزنه ولی سند آماده نشده بود و نزد من شکایت الزام به سند کردم بعد از دو سال پیگیری حکم اومد که چون صاحب اصلی سند کس دیگری است پس شکایتم رد شد .این واحد آپارتمان 3 دست چرخیده و من خریدم الان هم هنوز سند صادر نشده برای واحد ها الان باید با چه عنوانی شکایت کنم که بتونم هم سند رو دریافت کنم هم خسارتی که تو قولنامه نوشته رو از فروشنده بگیرم؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید به طرفیت کلیه مالکین قبلی و شخصی که ملک را از آن خریداری نموده اید مجدد دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما می بایست علیه همه ایادی ماقبل بعلاوه صاحیب سند دادخواست می دادید .
علی ایحال تا مبایعه نامه شما بررسی نگردد نمی توان اظهار نظر کرد . می توانید تماس بگیرید و تصویر آن را جهت بررسی ارسال کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

الزام به تنظیم سندرا به طرفیت تمامی ایادی قبل تا به صاحب اصلی برسید را باید مطرح کنید