مشاوره حقوقی رایگان - فروش وکالتی قطعی بلاعزل آپارتمان

با سلام
پدر بنده یک واحد آپارتمان را برای استفاده از تسهیلات بانک مسکن بنام یکی از اقوام زده و مبایعنامه تنظیم کرده ولی وجهی رد و بدل نشده است و همزمان وکالت نامه ای قطعی فروش بلاعزل بنام بنده تنظیم شده و مبایعنامه دستی دیگری از موکل من به وکالت من به نام پدرم تنظیم کردیم که مجددا پدرم آنجا را پس گرفته است از سال 94 اقساط وام نیز توسط بنده از محل اجاره آپارتمان پرداخت شده است چند روز گذشته اظهارنامه ای مبنی بر اینکه موکل من اعلام کرده دیگر نیازی به وکالت شما ندارم سند و کالت نامه را به من تحویل دهید
آیا همچین حقی را دارد و می تواند ادعایی کند ؟من چه کاری می توانم انجام دهم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

هر چه سریعتر با استفاده از وکالتنامه ملک را به نام پدرتان منتقل کنید.برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید