مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی عنوان شکایت بابت پرداخت نکردن اصل وسودبانکی وتسویه مبلغ وام توسط قرض گیرنده

سال 95میزان 15میلیون از وام خرید لوازم خانگی بااقساط ماهیانه وبازپرداخت4ساله به نام خود رابه فردی داده‌ام ؟؟وقرار شدهرماه اقساط وام را اخرهرماه بدون تاخیربحساب بانکی من واریز کند؟چون اقساط وسود وام مذکورهرماه ازحقوقم توسط اداره کسر می گردیده و شخص می بایستی 21میلیون بابت اصل وسودپرداخت میکرد ولی تنهااصل مبلغ دریافتی راپرداخت نمود بجای ماهانه هردوسال یکبارمبلغ راپرداخته است و6میلیون ازوام بدوش خودم افتاد و نداد؟؟شکایت کردم و کپی چکی که داخل آن نوشتم(«برداشت ازوام خریدلوازم خانگی ایشان دردادگاه دلایلی نظیر دروغ است و خواهان بدهکار بوده و وام راخواهان خودش گرفته وغیره عنوان کرد؟!قاضی درصدوررای قطعی باتوجه به کپی چک صادره نوشته که من خواهان مدرک مستدل و قانونی آرایه نکرده ام!! لطفاً راهنماییم کنید چگونه طلب خود را اثبات کنم یاتحت چه عنوانی شکایت کنم تابحقم برسم؟؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام
با توجه به فیش های واریزی به حساب طرف شما و مبالغ واریزی از جانب ایشان به حساب شما که منطبق با اقساط وام بوده و چنانچه مطلع یا شاهدی نیز در این زمینه وجود داشته باشد امکان اثبات ادعای شما وجود دارد .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید