مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

سلام خسته نباشید بنده مدل 3 ماه است خانه پدر زنم را اجاره کرده ام وایشان بجای اینکه قولنامه را به اسم من بنویسند به نام دخترشان زده اند وحالا خانومم تقاظای طلاق کرده ممنون میشم راهنمایم کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر نسبت به توقیف ملک نگران هستید اگر دلیلی برای پرداخت اجاره ماهیانه دارید و پرینت پرداختها به نام پدرزن موجود است در دادگاه ارایه نمایید