مشاوره حقوقی رایگان - از مامور کلانتری شاکی هستم

صبح شیش باطری ماشینم رابرای شارژ به مغازه میبردم که ماشین گشت کلانتری منو گرفت بی دلیل برو کلانتری بهم گفت باطری چیه توضیح دادم بدون دلیل تا می تونست کتکم زد وبعد دست پاهامو بست باز تا میتونست با کابل مشت لگد سیلی کتکم زد گوشم کر شده چند روز ازش چرک میاد و ساعت هشت بازرس به کلانتری اومد یواشکی از در منو بیرون کرد گفت بری شکایت کنی باز هم کارت اینجا می افته

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید علت ضرب و جرح بررسی شود تا بتوان اظهارنظر دقیقی کرد. لطفا تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دادسرای نظامی مراجعه کنید و شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید