مشاوره حقوقی رایگان - جر و بحث با مستاجر

سلام ما یک مستاجر داریم از وقتی اومده خونه بالا سرمون همش با شوهرش شبا دعوا داره کلی سر و صدا میکنه خونه کنارش که برادرمه تا الان فقط بچش دو بار برای یک دقیقه جیغ زده همین هر دفعه مستاجر میاد با برادرم بحث میکنه ‌که سر و صدا نکنید مستاجر دیشب چند تا مهمان اورده ساعت 11 شب کلی سر و صدا میکردن رفتیم بالا گفتیم چرا سر و صدا میکنی قبلا هم با شوهرت دعوا میکردی ما هیچی نگفتیم بعد به من انگ اینکه تو داری صدامو ضبط میکنی زد و انگ اینکه اومدین توی خونم بدون اجازه زد در حالی که ما دم در خونش بودیم حتی کسیو ندیدم توی خونش باشه بعد انگ اینکه جلو مهمانام ابرومو بردین زد ایا میتونه با همینا ازمون شکایت کنه الکی شاهد بیاره ؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ، وقتی اجاره دادید دیگه اجازه دخالت در زندگی انها را ندارید، مگر برای کمک به آنها