مشاوره حقوقی رایگان - کانال تلگرامی

بنده چند روز پیش با یک کانال تلگرامی با مضمون (ازدواج موقت) اشنا شدم.
پس از ارائه کیس مورد نظر از سوی ادمین کانال جهت ازدواج.

ابتدا مبلغی رو جهت معرفی و مجددا مبلغی را جهت مهریه تعین کردند.
پس از اینکه مبلغ درخواستی را به شماره حساب مدیر کامال واریز کردم،مجددا مبلغ پنج میلیون تومان هم جهت ضمانت نامه درخواست کردند.
بنده چون مبلغ ضمانت نامه را پرداخت نکردم.
گفتند درخواستتان را کنسل میکنیم.
و شماره کارت خواستند تا مبلغ را به حساب بنده برگشت بزنن،
وای الان چند روز است منتظر واریز مبلغ هستم،به ایدی کانال پیام میدم ولی جوابگو نیستند.
لطفا راهنمایی فرمایید???

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید