مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دهیار روستا

باعرض سلام. ما اهالی یکی از روستاهای بخش مرکزی خمین هستیم که‌ نزدیک چهارماهه که‌ علیه دهیار روستا شکایت کردیم وحدود 95درصد اهالی نامه شکایت از دهیار را امضا کردن. ایشان چند تخلف داشتن ازدرست کردن وام 4درصدی بانک مهر براي نزدیکانش تا گرفتن وام بلاعوض به اسم افراد فقیر روستا به اسم مادرخانم و برادر خانمش که‌ میتونیم باسند ثابت کنیم
و تا الان حکم 4ساله این شخص رانزده بودن
که‌ امروز متوجه شدیم سرپرست بخشداری حکم 4ساله ایشان رازدن
بخشدار قبل که‌ بازنشسته شد دوست صمیمی پدردهیارهست وخیلی سفارش به سرپرست بخشداری مرکزی شهرستان خمین میکنن که‌ این‌ فرد را ابقانمایید
تاکی مابایدتاوان این بی مدیریتی ها وباندوباند بازی ها راپس بدهیم
آیا خدا پیر وپیغمبر نگفته اند حقوق مردم نباید ضایع بشه.
آیا این دهیار وپدرش که‌ اعتیاد شدید به مواد مخدر داره وباتقلب رای آورده باید برمردم روستا ارجحیت داشته باشه
آیا چون سرپرست بخشداری حکم براش زدن
مامیتونیم بامدرک وسند وشهود ازطریق مراجع بالا پیگیری کنیم تادهیارراعزل کنن
وآیا می‌تواند بخشدارحکمی راکه براي دهیارزده باطل کند وایشان راعزل نماید
ممنونم

پاسخ ها :

شکایت از دهیار روستا