مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دهیار

با سلام دهیار روستای ما بدون مصوبه اعضای شورا پلاژ ساحلی روستا را از کمیته اقتصادی به مبلغ100میلیون اجاره کرده به مدت 3ماه ودر این مدت فقط 68 میلیون به حساب دهیاری واریز میکنه مابقی 100تومن و حقوق 4تا کارگر پول غریق نجات هزینه برق هزینه رنگ کاری محیط و ...خیلی هزینه های دیگه از حساب دهیاری پرداخت شد و در این مدت رستوران و آلاچیق و سوئیت های پلاژ رو اجاره داده پول ورودی هم از مسافرها می‌گرفته که همگی با دستگاه کارتخوان سه نفر از دوستانش بوده و از کارتخوان دهیاری استفاده نکرد اعضای شورا وقتی از دهیار در خواست حساب کردن را داشتن این آقا با دعوا نامه استعفای خودش رو میده و با 5 امضا میره الان 4ماه میگذره و هنوز جواب مردم و اعضای شورا رو نداده البته رئیس شورا از این آقا حمایت میکنه از اونجایی ک حق مردم و روستا ضایع شده و این فرد هیچ جوابی نمیده ما چطور باید شکایت کنیم و اینکه آیا کسی پیگیر میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بخشداری یا فرمانداری موضوع را پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بخشداری مربوطه پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید به فرمانداری و استانداری مراجعه و پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

الیافی اعضای شورا میتوانند هم به بخشدار و فرماندار شکایت کنند و هم به دادسرا بابت خیانت در امانت و اختلاس پهیار