مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه منابع طبیعی بابت خروج دام

سلام از دامداران تعیین صلاحیت شده طرح خروج دام از جنگل کشور سال 68 میباشیم ازسال 79 ما به تمامی تعهدات خود نسبت به منابع طبیعی برای خروج دام اعم از تخریب دامسرا وجمع اوری ان وخروج دام از جنگل را انجام داده وتابحال سه قرارداد رسمی با امضای مدیر کل منابع طبیعی حوزه مربوطه جهت واگذاری زمین انجام داده ایم ولی بعد از هر قرارداد منابع طبیعی نتوانست زمین را واگذار نماید و به تعهدات خود عمل نکرد حالا بعد از 21 سال ما به کجا شکایت کنیم ایا میتوانیم حق خود را بگیریم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی دقیق مستندات است ...مقدمتا عرض میکنید مرجع رسیدگی به تخلفات دستگاههای اجرایی دیوان است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید