مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام نامزد بنده مهریه شو از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشته و اموال بنده سه دونگ از یک خونه 47 متری و یک سه دونگ از خونه 44 متری است که در آن ساکن هستم و سند این خونه در رهن بانک هستش و هر کدام از سه دونگ های دیگر بنام خواهرم هست .حال خواهرم که خونه 47 متری در اختیار اونه میگه سند اینجا رو بنامم بزن و من رو درگیر این اختلافات نکن و مشکل این هستش که سندها بازداشت میباشد. آیا منزلی که من در آن ساکن هستم جز مستثنیات دین محسوب نمیشه .الان سه دونگ من از خونه 47 متری مزایده میره ؟با توجه به اینکه خواهرم هم خواستار تعیین تکلیف هستش .اگه مزایده بره من کلا با 3 دونگ خونه که آواره میشم

پاسخ ها :

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

به هر حال شما فقط یک خانه را به عنوان مستثنیات دین می‌توانید استناد کنید.
اگر سهم شما از هر دو خانه توقیف شده باشد نمی‌توانید سهم خود را به خواهرتان منتقل کنید ولی اگر توقیف نشده می‌توانید منتقل کنید ولی یک وکالت تمام و کمال از او بگیرید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به هر حال شما فقط یک خانه را به عنوان مستثنیات دین می‌توانید استناد کنید. اگر سهم شما از هر دو خانه توقیف شده باشد نمی‌توانید سهم خود را به خواهرتان منتقل کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

شما فقط یک خانه را به عنوان مستثنیات دین می‌توانید استناد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید