مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام من با بهانه ازدواج که دوس پسرم گفت پرده بکارتمو از دست دادم باید چیکار کنم? زندگیمو نابود کرده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هیچ کار. اگر شکایت رابطه نامشروع نمایید ک خود مجازات می شوی مگر اثبات شود رابطه به عنف بوده

حميدرضا  موحد رضائي

حميدرضا موحد رضائي :

استان :

سلام . چون با رضایت بوده . اگر شکایت کنید خودتان هم مجازات میشوید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با رضایت باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام . چون با رضایت بوده . اگر شکایت کنید خودتان هم مجازات میشوید .