مشاوره حقوقی رایگان - فریب دختر

سلام دختری 23 ساله هستم
5 ساله با پسری دوست هستم منو اغفال کرده و به فریب ازدواج با من رابطه جنسی برقرار کرده و پرده منو زده و من حامله هم شدم با قرصی که بهم داد گفت سقط کن خانواده من در جریان هستن میتونم شکایت کنم ازش ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر صورت هر دو طرف در این رابطه قابل پیگیری می باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت شود رابطه با رضایت شما بوده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت و اثبات فریب به راحتی ممکن نیست.
شما دلیلی نداشت که بدون عقد بخواهید پنج سال به رابطه ادامه دهید و همین موضوع ثابت می کند که رابطه و از بین رفتن بکارت با رضایت شما بوده است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر با رضایت بوده احتمالا شکایت به نتیجه نمیرسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اعلام جرم علیه خودتان است چون در هر صورت شما رضایت داشته اید و به عنف نبوده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما راضی بودید شکایت به نفعتان نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانیدبه عنوان مهرالمثل ویا ارش البکاره علیه وی دادخواست حقوقی تقدیم نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است اغفال محقق نشده است باید دید چه اعمالی انجام شده است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، موضوع نیاز به بررسی دارد ضمن اینکه بحث حقوقی آن قابل مطالبه است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله حق شكايت داريد
هرگاه شرط عدم دخول کرده باشيد و آن جوان بر خلاف شرط عمل نموده استحقاق مهر المثل دارد و اگر هر دو توافق بر دخول کرده ايداستحقاقی ندارد.؛با استناد به تبصره 1 ماده 658 قانون مجازات اسلامی 1392 و قاعده ی فقهی {لا مهر لبغی} نظر برخی فقها و اینکه خود زانیه اقدام به زنا و زوال بکارت نموده است معتقدند: به زانیه باکره که با رضایت زنا کند نه ارش البکاره تعلق می گیرد نه مهرالمثل و منظور از {...چیزی ثابت نیست} در تبصره ماده 658 قانون فوق الذکر را اعم از ارش البکاره و مهرالمثل می دانند.
حسب مورد خاص خودتان مشاوره تلفني نماييد