مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت در دوستی

با سلام بنده با دختری به مدت 4 سال دوست بودم و در سال دوم با قول بنده برای ازدواج پرده خودش را توسط یک شیئی بویسیله خودش ولی به درخواست من پاره نموده است و الان رابطه مان به هم خورده و جدا شده ایم. آیا میتواند علیه من شکایت کند و محکومم کند؟ حکمش چیست؟

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر مدت مدیدی از پارگی بکارت گذشته باشد امکان اثبات وجود ندارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام.در صورت وجود دلایل دال بر اغفال یا تجاوز و اجبار صرفا مبتواند شکایت نماید و غیر این موارد در صورتی ک رضایت ایشان محرز باشد خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم رضایت و اثبات امکان شکایت می باشد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به موارد متعددی دارد که نیاز به بررسی آنهاست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
در صورت انکار شما موضوع قابل اثبات نیست و شما می توانید انکار کنید.
از طرفی در صورت اثبات نیز چون به اختیار خود انجام داده و اجباری از طرف شما نبوده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر تحت شرایطی

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بلي مي تواند هركسي از ديگري شكايت نمايد